Om grill-bassen

Grill-Bassen blev stiftet af Mikkel i februar 2020. Efter at have brugt nogle år som hobby-grillmester var det tid til at springe ud i eventyret som selvstændig, for at kunne gøre endnu flere af jeres gæster glade og mætte.

Hos Grill-Bassen catering og udlejning er kunden i fokus. Vores mission er at hjælpe jer med at skabe gode minder med vores lækre mad og jeres skønne omgivelser. Uanset om I ønsker helstegt pattegris, grillbuffet eller noget helt tredje så kan Grill-Bassen klare det.

Vi udlejer også slush ice maskiner, fadølsanlæg og andet tilbehør der vil gøre din fest ekstra sjov. Uanset om I ønsker at leje en enkelt eller flere, så har vi en løsning til dig.

Mikkel Lindö Larsen
Direktør & Grillmester

Bestil catering her

Du kan bestille catering til din næste fest igennem formularen herunder. Når du udfylder formularen herunder, vil du snarest blive kontaktet med et konkret tilbud.

Læs mere om de forskellige menuer her.


Bestil udlejning her

Du kan bestille udlejningsudstyr til din næste fest igennem formularen herunder. Når du udfylder formularen herunder, vil du snarest blive kontaktet med et konkret tilbud.

Læs mere om vores udlejningsudstyr her.


Følg med i vores hverdag